Erektil dysfunktion – Sjukdomar och villkor Fundamentala förklarade

Erektil dysfunktion – Sjukdomar och villkor Fundamentala förklarade

Erektil dysfunktion – Sjukdomar och villkor Fundamentala förklarade

InnehållsförteckningEn opartisk bild av Mayo Clinic förklarar erektil dysfunktionSurret på erektil dysfunktion – ed – impotensErektil dysfunktion: orsaker, symtom och behandlingar som grundläggande förklarade

Detta kan lätt hjälpa till att identifiera eller till och med avfärda rotande orsaker till din ED.Beroende på dina tecken, trolig källa till ED, blir äldre, och så vidare kan din läkare råda att du har några tentor kan dessa enkelt inkludera: Om du har en reducerad libido, eller till och med om du har haft en tidigare hårbottenskada, ED kan vara resultatet av en hormonell komplikation.

Hur ofta du kan behålla din penilerektion efter att ha penetrerat din följeslagare. Hur utmanande det faktiskt är för dig att bevara din konstruktion för att avsluta sex. Hur vanligtvis förspel är tillfredsställande för dig. Sexual Record Inventory for Men Survey (SHIM) frågeformulär (observera “mer genomgående” som listas nedan) använder dessa problem för att ge ett förslag om om din erektil dysfunktion verkligen skulle klassificeras som måttlig, mild måttlig, blygsam eller till och med intensiv.

Ibland används faktiskt sexuell aktivitetsbehandling tillsammans med ett annat proceduralternativ. I Storbritannien finns det för närvarande fyra olika ED -surfplattor tillgängliga: du tar en dos innan du organiserar att sova runt. De arbetar genom att höja blodströmflödet till din penis. De utför detta genom att påverka C, GMP, den kemikalie som innebär att förlänga (blåsa) blodströmmen när du generisk viagra super active är sexuellt stimulerad på grund av tekniken de arbetar, dessa mediciner kallas faktiskt som fosfodiesteras typ 5 (PDE5) hämmare.: ingen av dessa tabletter kommer att inducera en konstruktion om du inte är intimt väckt.

Människor på vissa läkemedel (som de som använts för att adressera angina), eller tillsammans med särskilda problem (som hypertoni), kanske inte kan ta ovanstående ED -läkemedel. Din läkare kommer säkert att ge råd. Vissa läkemedel kan lätt leda till erektilproblem. Kontrollera broschyren som innehåller alla typer av läkemedel som du tar för att se om Ed faktiskt är en möjlig biverkning.

En knapp till olika mediciner kan faktiskt vara möjliga och förlita sig på vad läkemedlet faktiskt är för. Om dessa ED -surfplattor inte hjälper till vid den punkten kommer du att få rekommendation att se en urologipersonal för mer analys, råd och även behandling.

Det måste faktiskt användas av 5 till 30 minuter strax innan du har sex. Detta var faktiskt den mest typiska proceduren innan ED -surfplattor slutade vara på samtal.

En partisk syn på erektil dysfunktionsstatistik 2024: Hur vanlig är ed?

Till skillnad från med surfplattor sker konstruktionen om du inte är sexuellt lockad. Du kan sätta en liten pellet i slutet av Boob Tube som passerar kissa och öppnar upp i slutet av penis (urinröret). Pelleten innehåller ett liknande läkemedel som det som används för skottförfarandet.

Det finns många olika enheter. Generellt sett lägger du din penis i en plastbehållare. En luftpump efter det drar ut luften som kommer från behållaren för att skapa en dammsugare. Detta inducerar blodström som ska lockas rätt in i penis och resultera i en penilerektion. När det är upprätt sätts ett elastiskt band på grunden av penis för att behålla penilerationen.

Vårt team avslöjar vilka erektilproblem som faktiskt är, källorna till det, webblänkarna tillsammans med själen såväl som cirkulationsförhållanden samt hur man kan lindra det. Erektilproblem (ed) eller erektil dysfunktion är när en hane har problem med att förvärva eller till och med upprätthålla en tuff tillräckligt med penilerektion för samlag eller annat förspel. Det kan lätt föras med oro, ångest eller extrem spritförbrukning.

(används ofta för att hantera ett urval av hjärtrelaterade sjukdomar såsom högre blodtryck samt kardiovaskulärt systemfel). Under en penilerektion expanderar artärerna som håller blod till penis och också mer blodströmmar rakt in i penis och utlöser den att svälla.

Det beror på att sex kan förbättra möjligheten att du upplever överkroppssmärta (angina), och du bör inte heller ta nitrater (GTN) för att hantera din angina om du har tagit PDE5 -förebyggande. De kan tas med många läkemedel för ditt centrum, men inte nitrater (GTN) eller till och med Nicorandil, som används för att lindra angina.

Tänk på att om du mer än 60 eller har en av en checklista över sjukdomar som har diabetiska problem, har du rätt till gratis recept på NHS (i England – recept är faktiskt gratis för alla i Wales, Skottland såväl som Norra Irland).

Den definitiva guiden för erektil dysfunktion (impotens)

Vid förbättring kan vissa läkemedel för att lindra hög blodströmstress lätt stöd till ED. I många situationer kan ED faktiskt vara den första antydan att en sak faktiskt är fel.

På grund av det faktum att 1990 -talet har ERECTION Disorder (ED) faktiskt erkänts som en populär komplikation. Högre priser på täckning, medicinsk diagnos samt terapi av ED har styrts av effektiva behandlingar, direkt till individuell reklam och även testat bredvid vårdtjänstleverantörer. Impotens eller problem (ed) är misslyckandet med att bygga och även upprätthålla en erektion för tillräckligt samlag eller till och med uppgift.

Det finns faktiskt inga identiska krav som specificerar exakt hur regelbundet problemet har faktiskt såväl som det måste existera för att betraktas som ed. Analysen och analytisk guidebok för psykologisk störning-5 indikerar en längd på minst 6 månader i sin betydelse av ED. Många studier fick tillgång till ED.

Forskningsstudien visade att ED blir allt vanligare med att bli äldre: cirka 40% av killarna påverkas vid 40 års ålder samt praktiskt taget 70% av män påverkas på att bli äldre 70. Förekomsten av total ED förbättrades från 5% vid 40 till 15% vid Grow Lower 70. Bli äldre var det föränderliga mycket definitivt kopplat till ED.

Incidensinformation är faktiskt viktig för att bestämma risk- och planförfarandet samt förebyggande strategier. Massachusetts forskningsstudieinformation föreslår att det verkligen kommer att finnas cirka 17 781 helt nya scenarier av ED i Massachusetts samt 617 715 i USA årligen årligen. En större nationell forskning, National Health and Wellness och även socialt live -frågeformulär, undersökte sexuell funktionalitet hos män och kvinnor.